Wij kunnen u het volgende bieden

Een show tijdens uw diner, evenement of feest

U kunt ons inhuren voor enkele nummers tijdens een receptie, borrel of verjaardag maar u kunt ook kiezen voor een avondvullend programma. Daarbij is het ook mogelijk om een pianist te boeken en kunt u via onze vaste geluidspartner de benodigde materialen inhuren.

 

Zingende bediening

U kunt ervoor kiezen om uw evenement in stijl te laten bedienen door onze artiesten. Dit zorgt voor een groot verrassingseffect wanneer de artiesten gaan zingen.

 

Catering

Geef de catering uit handen en laat u verrassen door onze chef kok van Pasta e Basta. Wij zullen heerlijke hapjes of diner verzorgen tijdens uw evenement. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk de avond muzikaal te omlijsten met de zingende bediening van Pasta e Basta.

 

Een show op maat

Voor welke gelegenheid dan ook, wij kunnen u de juiste entertainment verzorgen. Vanwege ons grote aantal zangers en zangeressen kunnen wij aan alle wensen voldoen.Wij kunnen op (bijna) elke locatie zingen, acts verzorgen en het uw gasten helemaal naar de zin maken. Niets is ons te gek. Wij zullen de avond welke u voor ogen heeft tot in de puntjes verzorgen!

Wilt u meer weten?

Boek Pasta Live!